torsdag 23 september 2010

Calle skoglöv på äventyr

Tja allihopa, nu ligger vi på vårat hotell som visa sig ligga mitt i Singapores red light district. Ute är det 30 grader och klockan är midnatt. Resan hit va inte smärtfri men ingen av oss kommer heller glömma den :)

Började på landvetter onsdag eftermiddag svensk tid där två nervösa pojkar satt med en baileys flask för att försöka stilla flygrädslan ( calles rädsla, jag va bara törstig ). Väl inne i planet blev Calle glatt överasskad av att Ken & Håkan varit inne dagen innan och bytt säten så han fick extra plats för sina målvaksben. En timme och trettio minuter senare var vi i Frankfurt där vi gick vilse ett par gånger men va spela det för roll när vi gick vilse med 2 norskor och 5 timmars väntetid :)

Nu väntade 12 timmars flighten och ovisheten vem man får sitta breve, kan bli en skrikande unge men kan också bli Johannas moster....

Blev inget av det utan resan gick smärtfritt tack vare "inflight entertainment" i världsklass!

Så äntligen i Singapore nu skulle vi bara igenom tullen och sen till hotellet och vräääääka i oss mat.... Riktigt så lätt gick det inte då Calle tydligen glömt en påse längst ner i sin väska med ett låt oss säga lurigt föremål i. Töserna i tullen blev generade men det va ingenting emot hur röd i ansiktet den gode Carl-johan blev. Efter lite skratt och lite kallprat med kanske världens största vakt så visade det sig att vi va tvungna att vänta på polisen för förhör, 1,30 senare lämnade vi flygplatsen i en taxi. Det tog inte mer än 3 minuter innan Calle bröt lagen igen då taxichauffören upplyste oss att tugga tuggumi inte varit tillåtet på 15 år och innebär böter på 2500 svenska kronor, som tur var så satt det ingen snut i bilen och såg Calle tugga för fulla munnar :)

Nu har vi varit ute och ätit mer mat än vi någonsin ätit innan och sett flickor försöka sälja sig till höger & vänster så nu säger vi godnatt! Kommer lite bilder på spektaklet kanske :)

Ha det bra //
Håkan & Calle

2 kommentarer: